Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Παπαχριστόπουλος: «Παραδίδω την έδρα μου - Θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δεσμεύτηκε ότι ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης.


Θα παραδώσει την έδρα του εντός 4-5 ημερών τόνισε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως εξήγησε, δεν ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ υπογράμμισε ότι αποτελεί δέσμευση ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης. Ταυτόχρονα, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Είπε ακόμη ότι «σκιές στο δικό του όνομα δεν υπάρχουν», ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και ότι την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική.

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που το είχε ανάγκη η χώρα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα και ότι δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει. Ακόμη χαρακτήρισε δείγμα δημοκρατίας να υπάρχουν πολλά κόμματα.
 


Πηγή: ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *