Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ακύρωση δρομολογίων των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω του καιρού

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για ακύρωση δρομολογίων


προς τον δήμο Λαγκαδά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «ΟΛΑ τα δρομολόγια τοπικών γραμμών Λαγκαδά (Σοχό, Αρέθουσα κ.λ.π.) ακυρώνονται, για ΟΛΗ την ημέρα».
Νωρίτερα τα ΚΤΕΛ ενημέρωναν πως «ξεκίνησε έντονη χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι που μιλούσαν για βροχή και άνοδο της θερμοκρασίας και προφανώς θα προκύψουν πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Οι δρόμοι είναι ήδη παγωμένοι και το χιόνι "πιάνει" αμέσως. Θα είναι μια ΠΟΛΥ δύσκολη ημέρα, για την οποία πρέπει να οπλιστούμε ΟΛΟΙ με υπομονή.

Προφανώς τα τηλέφωνα όλων των συγκοινωνιακών φορέων θα "πάρουν φωτιά", οπότε απαιτείται μεγάλη υπομονή από τους επιβάτες.

Πληροφορίες
-ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για Αθήνα: 2310-500.111,
-για Σταυρό, Ασπροβάλτα, Ζαγκλιβέρι 2310-595.447,
-ΚΤΕΛ Χαλκιδικής 2310-316.555,
-για όλα τα άλλα ΚΤΕΛ (Κοζάνης, Σερρών, κλπ) 2310-595.400.

Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι αυτή τη στιγμή, η ασφαλής μεταφορά των μαθητών.

Υπομονή.....»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *