Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ασυνείδητοι πέταξαν ζωντανά κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών στην Έδεσσα!

Την οργή των φιλόζωων της Έδεσσας προκάλεσε η είδηση των δυο κουταβιών, που ένας ασυνείδητος πέταξε ζωντανά μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Τα δυο αδελφάκια εντοπίστηκαν σε κάδο στην περιοχή του Κεδρώνα Άρνισσας, μέσα στην ερημιά. από μια γυναίκα κατά τύχη, και η οποία κατάφερε να τα απεγκλωβίσει.

«Είναι τρομοκρατημένα, το ένα προσπαθεί να σώσει το άλλο, μπαίνοντας μπροστά και δαγκώνοντας το χέρι της κυρίας» ανέφερε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εδεσσας «Respect the Animals».



Τα κουτάβια τελικά μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εδεσσας θα φροντίσει ώστε να υιοθετηθούν.



από logospellas.gr

1 comments:

  1. όποιος είναι φιλόζωος αναλαμβάνει μεγάλα έξοδα.Τα έξοδα είναι τρελά.Και στο τελος θα μας απαντήσει κανεις για το ρατσισμό εις βάρος ζώων που σφάζονται κάθε μέρα χωρίς διαμαρτυρίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *