Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Οι πρώτες δηλώσεις του Ε. Αποστολάκη ως ΥΕΘΑ: Είμαι στρατιώτης, έχω μάθει να υπηρετώ το καθήκον

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και νυν υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπουργοποίησή του, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρόταση που του έκανε και υποστήριξε «πως είναι στρατιώτης».

Συγκεκριμένα ανέφερε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο ΥΠΕΘΑ «Εχω μάθει να υπηρετώ το καθήκον είμαι στρατιώτης. Εχω συνηθίσει να αναλαμβάνω την ευθύνη όσο βαριά και αν είναι,
εξάλλου η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη και απαιτεί συναίνεση ενότητα και συνεργασία.
Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την πρόταση που μου έκανε. Θα υπηρετώ το καθήκον που αναλαμβάνω και προσβλέπω στη συνεργασία όλων των πολιτικών κομμάτων για το καλό της πατρίδας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *