Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προς την επιχείρηση "ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ" του κ. Ζέρζη Βασίλη

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ εκφράζει θερμά ευχαριστώ στην επιχείρηση "ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ- Χειροποίητα Ελληνικά Προϊόντα" του κ. Ζέρζη Βασίλειου με έδρα τη Σωσάνδρα Αλμωπίας.

Ο επιχειρηματίας πρόθυμα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες για Α΄ύλες στην ειδικότητα των Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και απέδειξε έμπρακτα

ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί όχι μόνο να επιχειρεί αλλά και να συμπαραστέκεται με εταιρική ευθύνη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ακόμη μια υγιής επιχείρηση που κοσμεί την περιοχή μας, στηρίζει τα παιδιά του τόπου μας, αλλά και το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στον Ν. Πέλλας. 

Εμείς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, κάθε φορά που μας στηρίζετε έμπρακτα ελπίζουμε ότι κάτι καλό μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. 

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε Υγεία και Χαμόγελα σε εσάς προσωπικά και τους οικείους σας. 


Με εκτίμηση 

Ο Διευθυντής του Δ. ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *