Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

Την αναμενόμενη – προαναγγελθείσα συνάντησή του με τους Δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, είχε ο ιατρός – χειρουργός Σάκης Χατζηδημητρίου, πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, για να ανακοινώσει μέσω και αυτών προς τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του να διεκδικήσει τη Διοίκηση του Δήμου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

Γνωστοποίησε ότι η συγκρότηση – στελέχωση του συνδυασμού του είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι είναι προϊόν σοβαρού πολιτικού διαλόγου και αποτέλεσμα ευρύτερων συγκλίσεων και συνεργασιών με σημαντικά στελέχη και απλούς πολίτες. 

Τόνισε ότι αυτή η δημοτική πρωτοβουλία είναι μία αδέσμευτη υπερκομματική, πολυσυλλεκτική προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και γνωστά έμπειρα στελέχη. Με επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και διοικητικά στελέχη του Δημοσίου τομέα, που είναι πρώτα απ’ όλα ενεργοί πολίτες, με καθημερινή παρουσία και δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία. Πρόσωπα με εμπειρία και γνώση, αλλά κυρίως με θέληση και αποφασιστικότητα να κάνουν τον Δήμο Αλμωπίας, την πόλη και τα χωριά του, λειτουργικά, ελκυστικά και φιλικά για τους Δημότες και τους επισκέπτες του. 

Υπογράμμισε, ότι περισσότερο η απλή λογική και λιγότερο η απλή αναλογική επιβάλλει τον διάλογο, τις ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις και συνεργασίες ανάμεσα σε πρόσωπα αλλά και σε παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, οι οποίες λειτουργούν συλλογικά και δημοκρατικά. 

Κλείνοντας, ανέφερε τις βασικές αρχές του προγράμματός του και ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα η Ιδρυτική Διακήρυξη, που θα περιλαμβάνει τις καταστατικές αρχές και τους προγραμματικούς στόχους της Δημοτικής Παράταξης του. 

Και κατέληξε: 

«Χρειάζεται ΑΓΩΝΑΣ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προξένησε η οικονομική κρίση και ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να δημιουργήσουμε ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ για εμάς και τα παιδιά μας. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *