Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Π.Ε. Πέλλας: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας

Με αφορμή την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ο μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα, με τους εμπλεκόμενους φορείς να είναι σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν το σαββατοκύριακο. Από το πρωϊ του Σαββάτου μηχανήματα της Π.Ε. Πέλλας ρίχνουν αλάτι και είναι έτοιμα να επιχειρήσουν αν παραστεί ανάγκη, έχοντας ως προτεραιότητα τις ασφαλείς μετακινήσεις των οδηγών στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. 

Χαρακτηριστικά της επιδείνωσης του καιρού θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι χιονοπτώσεις και οι δυνατοί άνεμοι και, για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *