Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Αποτελεσματική οργάνωση του Οργανισμού ΕΦΚΑ στο Ν. Πέλλας

Ο Γιάννης Σηφάκης στον πρόεδρο του ΕΦΚΑ για την αποτελεσματική οργάνωση του Οργανισμού στην Πέλλα μέχρι την εφαρμογή του πρόσφατα εγκριθέντος οργανογράμματος του 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο πρόεδρος του ΕΦΚΑ Λάμπρος Σέμπος, ο Γιώργος Μητσόπουλος επιστήμονας ειδικός σε θέματα οικονομικών και οικονομικής διαχείρισης και υπεύθυνος των οργανογραμμάτων του ΕΦΚΑ και η Καλλιόπη Πρασσά Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικού.

Συζητήθηκαν θέματα μετακινήσεων προσωπικού, ενίσχυσης του υποκαταστήματος Έδεσσας, σταδιακής μετακίνησης κάποιου αριθμού υπαλλήλων του Αποκεντρωμένου Τμήματος της Αριδαίας σε άλλα υποκαταστήματα καθώς και η επαναπροκήρυξη για την στελέχωση του ΠΕΚΑ Έδεσσας. 

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΕΦΚΑ για την οριστική διατήρηση της δομής στην Αριδαία ως Αποκεντρωμένου Τμήματος. Ακόμη ζήτησε να γίνουν κάποιες μετακινήσεις τώρα και μέχρι την υλοποίηση του οργανογράμματος για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας προς όφελος των πολιτών. Υποστήριξε προτάσεις των υποκαταστημάτων καθώς και αιτήματα εργαζομένων. 

Ο πρόεδρος καθώς οι συμμετέχοντες από τον Οργανισμό δεσμεύτηκαν στην εξέταση των προτάσεων του βουλευτή. Θα τον ενημερώσουν για τις αποφάσεις τους σύντομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *