Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ο Γιάννης Σηφάκης με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την καθημερινή λειτουργία των γραφείων Αριδαίας και Γιαννιτσών

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκο ζητώντας την καθημερινή λειτουργία των γραφείων ΕΟΠΥΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών

Ο βουλευτής υποστήριξε ότι η καθημερινή λειτουργία των γραφείων ΕΟΠΥΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών είναι δυνατή με μετακίνηση υπαλλήλων από τον ΕΟΠΥΥ από την Έδεσσα ( εχόντων μόνιμη κατοικία σε Αριδαία και Γιαννιτσά αντίστοιχα) και με δεδομένο ότι δεν υφίσταται ουσιαστικό λειτουργικό κόστος από την καθημερινή λειτουργία τους για τον Οργανισμό καθόσον το μεν γραφείο της Αριδαίας λειτουργεί μέσα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, το δε γραφείο των Γιαννιτσών μέσα στο ΙΚΑ Γιαννιτσών.

Στο Περιφερειακό Γραφείο ΕΟΠΥΥ στην Έδεσσα υπηρετούν σήμερα δέκα υπάλληλοι και δύο συμβασιούχοι.

Η καθημερινή λειτουργία των υφισταμένων γραφείων Αριδαίας και Γιαννιτσών θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών οι οποίοι δεν θα χρειάζεται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και μάλιστα με δεδομένο ότι στην Πέλλα οι άσχημες καιρικές συνθήκες διαρκούν αρκετό διάστημα του έτους.

Ο πρόεδρος θεώρησε λογικά τα αιτήματα και δεσμεύτηκε στην άμεση εξέταση τους. Θα ενημερώσει άμεσα τον βουλευτή για τις αποφάσεις του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *