Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Νικόλαου Ρίζου

Έπειτα από δυο δεκαετίες ενασχόλησής μου με τοπικούς συλλόγους και μετά την εξαετή ενεργό ανάμειξή μου με την πολιτική, αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Προκειμένου να πάρω αυτήν την απόφαση, έλαβα σοβαρά υπόψη κουβέντες, που έγιναν με φίλους και συμπολίτες, για την ανάγκη που δημιουργεί ο Κλεισθένης για μια διαφορετική προσέγγιση διοίκησης, η οποία θα είναι, μέσα από ευρείες συνεννοήσεις και συνέργειες, προοδευτική, φιλελεύθερη και, συνάμα, σύγχρονη.

Έτσι, έπειτα από πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις και ώριμη σκέψη, αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας, κ. Μπίνου Δημήτρη, να είμαι κι εγώ ένας από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα στηρίξουν την προσπάθειά του για μια καλύτερη Αλμωπία. Θα ήταν, λοιπόν, τιμή μου να εκλεγώ, ώστε να υπηρετήσω τον τόπο μου τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπίνο, μιαs και μου επέτρεψε να ανακοινώσω ο ίδιος την υποψηφιότητά μου εν ώρα εργασίας . Εννοείται, βέβαια, πως του οφείλω μια κοινή φωτογράφιση έστω και εν ώρα εργασίας . Κατά τον ίδιο τρόπο, και αυτό το κείμενο γράφτηκε και δακτυλογραφήθηκε σε ώρα και «χώρο εργασίας», καθώς και με την ανοχή των συνεργατών μου, διότι παράλληλα η δουλειά «έτρεχε». Σημασία, εξάλλου, δεν έχει ο χώρος, από τον οποίο γίνεται η ανακοίνωση, αλλά η επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος, βέβαια, είναι να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *