Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Με σπουδαία εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο ο ΦΟΑ "κλειδώνει" την πρωτιά

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΦΟΑ πήρε στην Κατερίνη το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Βατανιακό και ουσιαστικά κλείδωσε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όπου το σκορ άλλαζε συνεχώς χέρια και τους γηπεδούχους να κράτανε το προβάδισμα τόσο στο πρώτο δεκάλεπτο (20-19) όσο και στο ημίχρονο με τη μικρότερη δυνατή διαφορά (39-38).

Όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν πιο αποφασιστικά και με έναν Αβραμίδη να εκτελεί από τα 6, 75 κατάφεραν γρήγορα να χτίσουν μια διαφορά σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα, την οποία διατήρησαν ως το τέλος, δίνοντας τους τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι του Βατανιακού.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε από πλευράς νικητών ο Γιώργος Αβραμίδης (22π./7 τρίπ.) που ήταν σε μεγάλη μέρα έξω από τα 6,75 πετυχαίνοντας συνολικά 7, με τα περισσότερα στην τελευταία περίοδο. Σε καλή μέρα βρέθηκαν και οι ψηλοί της ομάδας Μακρόπουλος (16π.) και Στρέπκος (16π.). Από πλευράς Βατανιακού ξεχώρισε ο συνήθης ύποπτος Μπίσμπας (24π./3 τρίπ.) που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και ο Μπαλαρμάς (19π.). Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η παρουσία των διαιτητών Χατζημπαλίδη και Χρυσάφη Β.

Την επόμενη αγωνιστική (23/3) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία την ομάδα των Πανθήρων από την Κατερίνη, ενώ ο Βατανιακός αγωνίζεται στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 39-38, 47-57, 71-88

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης - Χρυσάφης Β.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Χοτοκουρίδης): Κοτσίμπελης 1, Σιαπάκας 2, Λάλλας 9(2), Τερζόπουλος 2, Γιαμούζης, Πόσιος 3(1), Μεσκούρης, Μπαλαρμάς 19, Ακερμανίδης 11(1), Μπίσμπας 24(3), Αμανατίδης.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Βασίλογλου 2, Πέτκος 6(2), Τοπαλίδης 13(2), Υποδηματόπουλος 2, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 3, Αβραμίδης 22(7), Μακρόπουλος 16, Στρέπκος 16, Ζέρζης 8(2).

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *