Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών: "Η πρώτη καρέκλα χημειοθεραπείας έφτασε στο νοσοκομείο"

Η πρώτη καρέκλα χημειοθεραπείας έφτασε στα Γιαννιτσά στις 15/3/2019. Όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών «είναι μία από τις πέντε που θέσαμε ως στόχο για να εξοπλίσουμε το τμήμα χημειοθεραπείας του νοσοκομείου μας. Η κάθε καρέκλα έχει κόστος 2.000 ευρώ και γι’ αυτό είναι σημαντική η βοήθεια σας έτσι ώστε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε και τις υπόλοιπες». 

Οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου που έχουν προγραμματιστεί είναι ο ετήσιος χορός, το Σάββατο 30 Μαρτίου και η θεατρική παράσταση «Ο Μπακαλόγατος» που προσφέρει ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «Θεατρικές πινελιές», το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου. 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *