Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Αλμωπός Αριδαίας: "Διαιτητικό έγκλημα έκρινε την έκβαση της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με τον Εδεσσαϊκό"

Ανακοίνωση του Αλμωπού Αριδαίας:

Για μια ακόμα φορά οι λέξεις χάνουν το νόημά τους μπροστά στο διαιτητικό έγκλημα που έκρινε την έκβαση της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και του Εδεσσαϊκού για τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου.

Στην Έδεσσα, ο κ.Κατεριάδης και οι συνεργάτες του Δέλλιος και ΑΡΕΣΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ξεκάθαρα το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης ο Εδεσσαϊκός πέτυχε το μοναδικό τέρμα το οποίο ήταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ σε δύο περιπτώσεις στην ίδια φάση!!!
Πως νοιώθετε κύριοι της ΕΠΣ για την σημερινή διαμόρφωση του αποτελέσματος; Ως Αλμωπός Αριδαίας, θα απαιτήσουμε την ίδια τριάδα διαιτητών και στον επαναληπτικό στις 10/04 στην Αριδαία. Σε διαφορετική περίπτωση, σίγουρα ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ διαιτητές.

Υ.Γ Δεν έχουμε βγάλει ανακοίνωση εδώ και 3 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής και στο κύπελλο της ΕΠΣ αντιμετωπίζουμε συνέχεια προβλήματα! Είναι τυχαίο;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *