Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Εβδομάδα Σχολικού Εθελοντισμού

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η Εβδομάδα Σχολικού Εθελοντισμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς έπιασαν τα πινέλα και έβαψαν τα κάγκελα του σχολείου, στα πλαίσια αυτής της όμορφης εθελοντικής δράσης.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Ιατρίδου, ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση υλικών την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Γεωργίου, καθώς επίσης και το Εργοτάξιο του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα. Επίσης, ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς που συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το κάλεσμα εθελοντισμού.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και αύριο, με χαρτογράφηση του αύλειου χώρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *