Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

«Αλωνίζει» τον Δήμο Πέλλας ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Το αύριο της Πέλλας δεν μπορεί να περιμένει άλλο» 


Σήμερα στις 22:30 στο Euro Channel η συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Πέλλας

«Αλωνίζει» τον Δήμο Πέλλας ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Καθημερινώς ενημερώνεται, ακούει, καταγράφει, ολοκληρώνει τον σχεδιασμό, ιεραρχεί λύσεις. Μαζί με τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους συμβούλους, έχουν κατανοήσει ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα δρομολογηθεί νέα πορεία στο Δήμο Πέλλας.

Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε αρχικώς το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, όπου η Πρόεδρος του, κα Θεανώ Ζουρνατζίδου, και τα μέλη του Δ.Σ. τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής. Επιπλέον αναφέρθηκαν στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που πλήττει τον Δήμο Πέλλας και σύμφωνα με στοιχεία του Εργατικού Κέντρου ξεπερνάει τους οκτώ χιλιάδες. Τα μέλη του Δ.Σ. μάλιστα επεσήμαναν ότι επιζητούν πραγματική και ουσιαστική συνεργασία με το Δήμο και όχι υποτυπώδη έως ανύπαρκτη, κάτι για το οποίο ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει με την εκλογή του.

Ακολούθως, σειρά είχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Γιαννιτσών. Σε αυτή, εκτός από τις συναντήσεις με το προσωπικό, έγινε ουσιαστική συζήτηση με τον Διοικητή Επιπυραγό 

κ. Γκίκα Καμπουρίδη, για την υλοποίηση κοινών δράσεων Δήμου – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είτε για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης των πυρκαγιών, είτε για την προετοιμασία όλων, σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών. Παράλληλα όμως τέθηκε το σοβαρό θέμα της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας και της έλλειψης εξοπλισμού. 

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Πόλεως Γιαννιτσών και Περιφέρειας «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Μπεκρή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι η Πολιτεία έχει παραμελήσει τα προβλήματα των Πολυτέκνων και ζήτησε να υπάρξει συνεργασία με το Δήμο. Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε ότι ως πολύτεκνος γνωρίζει ότι η Πολιτεία δεν έχει δώσει την προσοχή που πρέπει στην ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα και για αυτό άλλωστε υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην χώρα μας. Δεσμεύτηκε ότι με την εκλογή του θα υπάρξει στενή συνεργασία του Δήμου με το Σύλλογο Πολυτέκνων και θα στηρίξει στην πράξη το έργο τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Μετά από όλες αυτές τις επισκέψεις, γίνεται σαφές ότι η διαχείριση των ζητημάτων της πόλης και του Δήμου, δεν είναι παιχνίδι. Χρειάζεται συνεχής κινητικότητα, γνώση, ισχυρό επιτελείο συνεργατών, ενημέρωση. Χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να γυρνά στην πόλη και στις κοινότητες, να έχει άμεση επαφή με την καθημερινή κατάσταση και να μην είναι «κλεισμένη» στα γραφεία της. Χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα ιεραρχεί τα προβλήματα και θα προωθεί λύσεις, σε συνεργασία με τους κάθε φορά ενδιαφερόμενους. Το αύριο της Πέλλας δεν μπορεί να περιμένει άλλο, πρέπει να πάμε Μπροστά». 

Σήμερα στις 22:30 θα προβληθεί στο Euro Channel η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο Δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *