Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο για τον σύλλογο καράτε της Αριδαίας "Η Αλμωπία" στο Karate Open Series

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη πόλη της Λαμίας το Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε καθιερωμένο και ως Karate Open Series στις 13-14 Απριλίου 2019.

Με μεγάλη συμμετοχή από όλα τα μέρη της Ελλάδας οι Έλληνες καρατέκα αγωνίστηκαν για μια θέση στο βάθρο. Ο σύλλογος Καράτε της Αριδαίας ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες. Κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο με τον αθλητή Ταρασίδη Γιώργο στην κατηγορία Παίδων στο Kumite και ένα χάλκινο μετάλλιο από τον αθλητή Κουκουσέλη Γιάννη στην κατηγορία Εφήβων στο Kata. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι αθλήτριες Βασιλειάδου Μαρία και Ελένη Πόπτση. Οι αγώνες αυτοί έδειξαν τις δυνατότητες των αθλητών μας σε μια Πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *