Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Promachia 2019 με τη στήρικη και την ευγενική χορηγία της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών

Σε μία υπέροχη τοποθεσία πάνω από τους Προμάχους, με μία επιβλητική θέα που η ομορφιά της κόβει την ανάσα, πραγματοποιούνται τα PROMACHIA 2019.

Αλεξιπτωτιστές απ’ όλη την Ελλάδα, βρίσκονται στην περιοχή μας και συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται με τη στήριξη και την ευγενική χορηγία της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών και φυσικά χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών του χωριού.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, που παρακολούθησε από κοντά τις «πτήσεις», έκανε λόγο για μία εναλλακτική μορφή τουρισμού, η οποία έχει σημαντικές προοπτικές, καθώς η τοποθεσία είναι ιδανική και μπορεί να προσελκύει πολλούς επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *