Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019, β' γύρος: Οσα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι

Την Κυριακή 2 Ιουνίου διεξάγεται ο β' γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στις περιοχές που δεν βγήκε νικητής στις 26 Μαΐου.


Ετσι λοιπόν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 θα επαναληφθεί η ψηφοφορία στις Περιφέρειες και τους Δήμους όπου κανένας Συνδυασμός δεν συγκέντρωσε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.


Πού ψηφίσουμε για το β’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26 Μαΐου 2019), με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές, τους ίδιους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής και τους ίδιους Εφόρους Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής. Για την υποστήριξη του έργου των Εφορευτικών Επιτροπών θα οριστεί ένας Γραμματέας.


Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 07.00 με 19.00

Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο Σύμβουλο, δεδομένου ότι η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους Περιφερειάρχες ή τους υποψήφιους Δημάρχους των δύο (2) Συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.


Την Κυριακή ο 2ος γύρος Δήμου Αλμωπίας παίζει δυνατά στο ialmopia - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις [ΒΙΝΤΕΟ]



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *