Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση: 23η συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων στο «Δασάκι» Αριδαίας

Ο Λαογραφικός Όμιλος «Οι Άλμωπες» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως για εφέτος η ετήσια εκδήλωσή του, η 23η συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων, θα πραγματοποιηθεί στο «Δασάκι» Αριδαίας στις 22 και 23 Ιουνίου. 

Το διήμερο αυτό πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπίπτει και με την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων, και την αναβίωση αυθεντικού παραδοσιακού γάμου, ως μια προσπάθεια γνωριμίας και μετάδοσης του πολιτισμού μας και τον τοπικών εθίμων μας.

Το πλήρες πρόγραμμα της 23ης συνάντησης χορευτικών συγκροτημάτων θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Σας περιμένουμε όλους στο Δασάκι Αριδαίας στις 22 και 23 Ιουνίου!

Από το Δ.Σ. του συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *