Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η θέση των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας για τη συμφωνία των Πρεσπών [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Πέμπτη (16/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη. Ενδιαφέρουσα αποτέλεσε η άποψη και τοποθέτηση όλων σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς ξεκαθάρισαν πως είναι  κάθετοι και αντίθετοι στο συγκεκριμένο ζήτημα.


Δρόσογλου: "Ο μοναδικός στόχος είναι να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Εμείς είμαστε απέναντι σ' αυτή τη συμφωνία. Υπάρχει ξεκάθαρο ζήτημα διαμοιρασμού του πλούτου από τον λαό, φουντώνοντας έτσι τον εθνικισμό."

Μπάτσης: "Είμαι κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν ακούστηκε η φωνή του λαού, δε ρωτήθηκε ποτέ από τη κυβέρνηση η γνώμη των πολιτών. Δεν θα έπρεπε να υποχωρήσουμε και δεν θα προδώσουμε τους προγόνους μας ποτέ."

Μπίνος: "Πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό θέμα. Ο κόσμος εναντιώθηκε και βγήκε στους δρόμους. Ο Δήμος Αλμωπίας οφείλει να είναι ξεκάθαρος απέναντι σ' αυτή τη διαδικασία. Δεν επιτρέπεται ο εθνικός διχασμός. Θα πρέπει να ερωτηθεί ο κ. Χατζηδημητρίου για τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του και την άποψη τους για το θέμα!"

Παρούτογλου: "Αντιλαμβάνομαι ένα πόλεμο κομμάτων όλο αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να προσασμόσουμε τη καθημερινότητα μας για την αποφυγή προβλημάτων."

Χατζηδημητρίου: "Η θέση μου είναι ότι "δεν είμαι υπέρ" της συμφωνίας αυτής. Θα πρέπει να υπάρχει μια εθνική επιτροπή ώστε να χειριστεί το θέμα, καθώς η συμφωνία αυτή περιέχει άρθρα όπως η γλώσσα, που μπορεί στο μέλλον να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών."

Αναφορικά με την τοποθέτηση και ερώτηση του κ. Μπίνου προς το πρόσωπο του για τους υποψηφίους του ο κ. Χατζηδημητρίου απάντησε: "Η συγκρότηση του συνδυασμού επιλέχθηκε από ενεργούς πολίτες, πάνω από κόμματα και κομματικές ταυτότητες. Σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και ο καθένας πιστεύω έχει την ευθύνη των προσωπικών του επιλογών. Θα πρέπει να ερωτηθεί και ο κ. Μπίνος για τους υποψηφίους που έχει και τη γνώμη τους γι' αυτά τα ζητήματα."



Παρακολουθήστε το debate εδώ:









ialmopia.gr

15 comments:

  1. ΣΑΚΗ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΤΡΙΜΟΞΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i mipos egine to antitheto?

      Διαγραφή
    2. Άλλο έργο έβλεπες..!! Χδημητριου τόσα απλά ξεκάθαρος, τόσο ξεκάθαρα νικητής...!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου δήμαρχε των έργων! Στον νομό συγκριτικά με τους υπόλοιπους μακράν είσαι ο καλύτερος και αποδοτικότερος με διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πείτε ρε ξεκάθαρα ότι σας στηρίζει ο σύριζα να τελειώνει το παραμύθι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι απόψεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο το ζητούμενο είναι η καθημερινότητα του δημότη της Αλμωπίας. Είναι δυστυχές το γεγονός να βλέπει κάνεις ότι η τοπική αυτοδιοίκηση (όχι η κεντρική) αναλώνεται σε ένα θέμα που αποπροσανατολίζει του ψηφοφόρους και διχάζει. Εξάλλου το βάρος για τη ιστορική μας μόρφωση θα πρέπει δωθεί στο ελληνικό σχολείο και λιγότερο στη τοπική αυτοδιοίκηση. Υπάρχει θεωρώ μια σύγχυση και μια τάση φυγής στο παλιό φαινόμενο των πολιτικών φρονημάτων που τόσο ζημιώσε την ενότητα της Ελλάδας ως κοινωνία πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

      Διαγραφή
  5. Nai alla den to arnithike kiolas o sakis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χατζηδημητρίου: "Η θέση μου είναι ότι "δεν είμαι υπέρ" της συμφωνίας αυτής.

      ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ 20ΕΥΡΟΥ

      Διαγραφή
  6. Υποκρίνονται όλοι τους... Μια χαρά είναι η συμφωνία και μην κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως έτσι έπρεπε να γίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευτος κανονικά θά πρέπει νά είναι ό Χατζηδημητρίου άν ξέρει ο κόσμος να ψυφιζει με ολα αυτά που έχει μαζέψει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χατζηδημητριου μπινο δρομο. ΦΤΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ . ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μπινος έχει άτομα στο ψηφοδέλτιο που ήταν πολύ open mind,με αποτέλεσμα να είναι υπέρ την συμφωνία των Πρεσπών.. η υποκρισία καλά κρατεί όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *