Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του ΦΟΑ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ και την άνοδο στην Γ' κατηγορία

Ο Φ.Ο. Αριδαίας έζησε μια ονειρική εβδομάδα, αφού μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μπάσκετ Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Ανδρών, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Μετά από τρεις επιτυχημένες χρονιές και συνεχόμενες παρουσίες στους τελικούς του πρωταθλήματος, ήρθε την τέταρτη χρονιά η μέγιστη επιτυχία για τον ΦΟΑ. Με εκτός έδρας νίκη επί των Αετών Βέροιας, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε τον τίτλο του Πρωταθλητή με τους φίλους της ομάδας που είχαν ακολουθήσει την αποστολή, κάνοντας περήφανη όλη την Αλμωπία!

Η Διοίκηση του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας συγχαίρει τους παίκτες της ομάδας για την τεράστια επιτυχία, που ήρθε με προσπάθεια και κόπους ετών και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή μας, Παναγιώτη Βάτση, που δεν εγκατέλειψε ποτέ και εν τέλει δικαιώθηκε! Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας, Σταύρο Μπεγλόπουλο, που παρά του ότι έλειπε από το τελευταίο αγώνα, όλη η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη και το πρωτάθλημα σε αυτόν και στα δύο νέα μέλη της οικογένειάς του. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Αετούς Βέροιας για τη φετινή τους πορεία και τη συμμετοχή τους στους τελικούς. Ακόμα, θα συγχαρούμε τους διαιτητές των δύο τελικών, κυρίους Ευφραιμίδη Σταύρο, Ταρενίδη Κωνσταντίνο, Ντόγκα Ευάγγελο και Μητώνα Γεώργιο, που ανταποκρίθηκαν άψογα στις απαιτήσεις δύο κρίσιμων αγώνων. Δε θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την ΕΚΑΣΚΕΜ, για την όμορφη γιορτή που διοργάνωσε κατά την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλου, όπως και για τη γενικότερα ομαλή διεξαγωγή όλου του πρωταθλήματος.

Για το τέλος αφήσαμε το πιο σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου, όλους εσάς που βρίσκεστε τόσα χρόνια δίπλα μας και στηρίζετε την προσπάθεια αυτή. Σας αναλογεί ένα μεγάλο μερίδιο από αυτή την επιτυχία. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και σας βεβαιώνουμε πως θα κάνουμε τα πάντα για να βλέπετε τον Φ.Ο.Α. όλο και ψηλότερα!

Συγχαρητήρια σε όλους. Μας κάνατε υπερήφανους!!! 

Με τιμή,
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *