Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αναστασία Καρφιτσοπούλου: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ, κοιτάμε μπροστά"

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου δημάρχου του τόπου μας και ιδιαίτερα σε εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας τον συνδυασμό εδώ ζούμε και εμένα προσωπικά. 


Αισθάνομαι ευτυχής και ευλογημένη μετά από το πρώτο βήμα ενός έντιμου αγώνα κατά τον οποίο δημιουργήθηκαν νέες φιλίες ερχόμενη πιο κοντά στους άξιους ανθρώπους αυτού του ευλογημένου τόπου. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστεί. Πάμε δυνατά, πάμε σοβαρά, κοιτάμε μπροστά, ψηφίζουμε την επόμενη Κυριακή για δήμαρχο τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ και τον συνδυασμό ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ"

Δείτε το 2ο trailer που ετοίμασε το ialmopia με φόντο τον β' γύρο εκλογών: Χατζηδημητρίου ή Μπάτσης;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *