Σάββατο 18 Μαΐου 2019

10 comments:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΥΣΙΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly kalos anthropos, euxomai kali epitixia taso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσο καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία Τασο! Πόσο χάρηκα με την υποψηφιότητα σου. Άνθρωπος σεμνός, δοτικός, με το χαμόγελο και με απόψεις για τον τόπο μας. Εύχομαι ο κόσμος να σε τιμήσει όπως σου αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τάσο καλή επιτυχία !!!!!! Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος με όλα τα προνόμια που χρειάζονται για τη διοίκηση αυτού του τόπου !!!! Άγνος, καθαρός, άφθαρτος και τίμιος !!!!! Ολόψυχα να σαρώσεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη επιτυχια ομορφοπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία Ταχυδρομε! Είσαι ο άνθρωπος που σου ανοίγουμε όλοι με χαρά, διάπλατα την πόρτα του σπιτιού μας. Μακάρι να ανοίξουν και οι πόρτες του Δημαρχείου για σένα γιατί πραγματικά το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Πρόμαχοι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία Τάσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *