Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Συγκρότησης του Ανεξάρτητου Συνδυασμού της Τοπικής Κοινότητας Αριδαίας

Συμπολίτισσες – Συμπολίτες

Αγαπητές/οι φίλες/οι

Ο συνδυασμός μας μετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με πίστη και αφοσίωση στην κοινότητα, στην ανοιχτή κοινωνία, στη συνεργασία, στη θεσμική ευθύνη, στη συντεταγμένη και ευνομούμενη πολιτεία, στο κοινό συμφέρον και στην πολιτική διαχείριση της καθημερινότητας, που μας αφορά και όχι μόνο.

Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από ανθρώπους νέας γενιάς, ακηδεμόνευτους, ανεξάρτητους και δραστήριους, οι οποίοι διαθέτουν όραμα, αποφασιστικότητα και όρεξη για δουλειά, ώστε να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας. Με την επιλογή αυτή, αναδεικνύουμε το δικαίωμα των πολιτών και συμπατριωτών μας, να επιλέγουν οι ίδιοι με αξιοκρατικά κριτήρια, ποιοί θα τους εκπροσωπήσουν στο τοπικό συμβούλιο.

Σήμερα, δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι. Ειδικά σήμερα, δεν δικαιούμαστε να μένουμε απαθείς. Το ζητούμενο είναι ποιος βγαίνει ένα βήμα μπροστά και αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στα προβλήματα.

Ποιος θα προσδιορίσει την πόλη που θέλουμε. Πως την θέλουμε. Ποια καθημερινότητα επιθυμούμε. Να τάξουμε δεν είναι στην πρόθεση μας. Μόνο για όσα μπορούμε να ελέγξουμε δεσμευόμαστε.

Για να ενισχυθεί η ενδοδημοτική αποκέντρωση χρειάζονται ισχυρά, ανεξάρτητα, ακηδεμόνευτα, διεκδικητικά και δραστήρια κοινοτικά συμβούλια, που θα ασκούν πλήρως τις αρμοδιότητες, που τους έχει εκχωρήσει ο νόμος, ως ισότιμοι συνεργάτες και πολύτιμοι αρωγοί της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής. Με τον τρόπο αυτόν ενισχύεται τοπικά η δημοκρατία και εφαρμόζεται η «αρχή της εγγύτητας», κατά την άσκηση της τοπικής εξουσίας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.

Για το λόγο αυτό, με σεβασμό και εκτίμηση προς τους συμπολίτες μας, τους καλούμε ανεμπόδιστα, ελεύθερα και δημοκρατικά, να επιλέξουν τους πιο άξιους και ικανούς, προκειμένου να τους εμπιστευθούν την εκπροσώπηση και διοίκηση της κοινότητας.

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών σας, και ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.


ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ για μια πόλη καθαρή, ασφαλή και ανθρώπινη.

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΥΔΡΑΙΑΣ, ΝΑ ΔΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΑΣ.


Εμείς μπορούμε! Εσείς ακολουθήστε μας!


Σας παρουσιάζουμε τους Υποψήφιους Σύμβουλους του συνδυασμού μας, με αλφαβητική σειρά:


Αρζόγλου Θεολόγος του Χαραλάμπου,

Διπλαρίδου Μαρία του Ηλία,

Καπρινίδου Συρματένια του Αθανασίου,

Μυλοπούλου Κυριακή του Σταύρου,

Παπαδόπουλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου,

Πασιώτης(Πασόγιας) Πέτρος του Δημητρίου

Σαμάντης Κωνσταντίνος του Πέτρου,

Ταρασίδης Θεόδωρος του Γρηγορίου



Με Τιμή


«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ»

ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΥΔΡΑΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *