Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Τελετή λήξης της μπασκετικής χρονιάς από του Ίκαρους Γιαννιτσών

Μία ακόμη πετυχημένη μπασκετική χρονιά φτάνει στο τέλος της για την Ακαδημία καλαθοσφαίρισης Ίκαροι Γιαννιτσών η οποία γιορτάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους γονείς, τους αθλητές και από τους υπεύθυνους προπονητές Σπόντη Νίκο, Καραμιχάλη Δημήτρη, Βουζίνα Παναγιώτη και Βελίκα Κατερίνα την Κυριακή 9, Ιουνίου 2019.

Το πρόγραμμα της αποχαιρετιστήριας εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Ελλη Μυστακίδου’’ περιλάμβανε διαγωνισμούς βολών, σουτ, μπασίματα, βραβεύσεις και πλήθος πλούσιων δώρων για τους νικητές καθώς επίσης παγωτά, γλυκά, αναψυκτικά και συλλεκτικά μπλουζάκια για όλα τα παιδιά των Ικάρων. Έντονο ενδιαφέρον υπήρχε στις ειδικές κατηγορίες των πιο ευστοχούν γονέων μπαμπάδων και μαμάδων στις βολές.

Γεμάτη χαρά και ευχαρίστηση οι προπονητές των Ικάρων από την προσέλευση των παιδιών και των γονέων αλλά και το κλίμα της γιορτής δήλωσαν :

Σπόντης Νίκος : Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στα αγόρια και στα κορίτσια μας αλλά και στους γονείς και φίλους της ακαδημίας για την εξαιρετική τιμή που μας κάνανε να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια γιορτή μας!!.. Και φέτος η αθλητική σεζόν συνοδεύτηκε από πλήθος δράσεων επιτυχιών αλλά και αλματώδους μπασκετικής προόδου που αποτυπώθηκε με το καλύτερο τρόπο στα αγωνιστικά μας τμήματα (παιδικό , προ. παιδικό, ,κορασιδες,Ανδρικό).Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διαρκής βελτίωση γι’ αυτό άλλωστε πρωτοπορούμε σε διαρκής κινήσεις, δράσεις, εκδηλώσεις, διεθνή τουρνουά και αθλητικες εκδρομές με σκοπό να φέρουμε νέα πράγματα στην Ακαδημία. 

Έτσι δεν επαναπαυόμαστε έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμη!...Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, στο ανδρικό τμήμα , στους γονείς των αθλητών αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της προσπάθειας μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς 2018-2019 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Καραμιχάλης Δημήτρης ( τεχνικός Διευθυντής) : Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την υποδειγματική δουλειά και υπομονή καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά. Ο απολογισμός θετικός, γεγονός που αντανακλάται στον αριθμό των παιδιών που πλαισίωσαν τα τμήματα μας αλλα και τις επιτυχιες που βιώσαμε στην διαρκεια της χρονιάς!..Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο

Γραμματικού Βαγγέλης ( πρόεδρος ) : Παιδικές φωνες χαμόγελα και πολύ ταλέντο από τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών μας στην όμορφη εκδήλωση που επιμεληθηκε ο υπευθυνος των ακαδημιων Νικος Σποντης. Μόνο θετικη ενέργεια δύναμη κ ευθύνη απέναντι σε όλους όσους αγαπάνε το μπασκετ κ τον τόπο μας. Να προσπαθήςουμε ακόμα περισσότερο για να φέρουμε στο μπασκετ επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Καλό καλοκαίρι ! 

Η ακαδημία θα συνεχίσει την δράση της με τη συμμετοχή της για ακόμη μία χρόνια στο summer basteball camp που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Αλεξάνδρα στην Καριανή Καβάλας το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Ιουνίου 2019.

Η Ίκαροι Γιαννιτσών Ευχαριστούν πολύ τους φίλους-χορηγούς που με την πολύτιμη βοήθεια τους υλοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή μας: Β. Παναρετος (Aten βιομηχανία παγωτών-γλυκισμάτων), Δέρας Κυριάκος ( Δέρας κοτόπουλα ) , ζαχαροπλαστείο Caramello, την αλλαντοβιομηχανία ΜΑΚΑΛ, ‘’τη φέτα’’ Καράγιαννη , την εταιρία αθλητικής ένδυσης CAP, την εταιρία αθλητικού εξοπλισμού camelino, τα φυτώρια ΟΑΣΙΣ και το ζαχαροπλαστείο ‘’Το Σερραίκον’’


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *