Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Προκοπίδης Ευάγγελος: "Η παρουσία του Σάκη Χατζηδημητρίου αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα και εγγύηση της ομαλής του λειτουργίας"

Η εκλογική διαδικασία για το Δήμο Αλμωπίας, ολοκληρώθηκε χθες.

Ο Συνδυασμός «Ενωμένοι για την Αλμωπία» με επικεφαλής το Σάκη Χατζηδημητρίου, στον οποίο συμμετείχα και εγώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, έφθασε μέχρι την πηγή…

Οι πολίτες της Αλμωπίας, εξέλεξαν Δήμαρχο το Χρήστο Μπάτση.

Συγχρόνως όμως, ανέδειξαν το Συνδυασμό μας, κυρίαρχη δύναμη και ρυθμιστή των εξελίξεων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας τον μεγαλύτερο αριθμό εδρών(8 έδρες) απ΄ όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Δώσαμε έναν έντιμο- καθαρό και αξιοπρεπή αγώνα.

Κυρίαρχο στοιχείο της προσπάθειάς μας ήταν η προγραμματική μας πρόταση για τη λειτουργία του Δήμου, μέσα στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, περιοδεύσαμε σ΄ όλα τα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου. Συναντήσαμε χιλιάδες πολίτες, στους οποίους αναπτύξαμε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού μας. Τους σφίξαμε το χέρι και τους κοιτάξαμε στα μάτια. Τους είπαμε μόνο αλήθειες.

Η συμμετοχή μου σ΄ αυτήν την προσπάθεια, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Γνώρισα νέους ανθρώπους, με διάθεση προσφοράς στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Αλμωπίας. Στο βλέμμα τους διέκρινα, την έντονη επιθυμία τους να οδηγήσουν το Δήμο, ένα βήμα μπροστά. Όλο αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της Αλμωπίας, στις επόμενες προσπάθειες που θα ακολουθήσουν.

Σ΄ αυτές τις εκλογές, ζήτησα την ψήφο των πολιτών της Αλμωπίας, γιατί πίστευα ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα, στο σύγχρονο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι πολίτες με την ψήφο τους, μ΄ εξέλεξαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας, επιβραβεύοντας τη συνολική μου παρουσία και δράση που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και τους υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να τους διαψεύσω. Θα εργαστώ μ΄ όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχή διαχείριση των ζητημάτων του Δήμου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία», Σάκη Χατζηδημητρίου, που μου εμπιστεύθηκε μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Η παρουσία του Σάκη Χατζηδημητρίου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα και εγγύηση της ομαλής του λειτουργίας. 
 

Προκοπίδης Ευάγγελος

Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *