Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία στον πεζόδρομο Έδεσσας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 πμ-1 μμ στο χώρο της παλιάς Vodafone (στον πεζόδρομο).

Μαζί μας θα είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών υποστηρίζοντας δυναμικά τον εθελοντισμό για ακόμη μια φορά. Οι σπουδαστές Νοσηλευτικής του ΔΙΕΚ Έδεσσας θα βρίσκονται στο χώρο εθελοντικά για να προσφέρουν υπηρεσίες ελέγχου αρτηριακής πίεσης και μετρήσεις σακχάρου στους συμπολίτες μας, το προσωπικό της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου θα είναι επίσης εκεί για ενημέρωση σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού, αντισύλληψης και μητρικού θηλασμού.

Οι μικροί μαθητές του 8ου και 10ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας θα δώσουν τη δική τους ανάλαφρη νότα σ’αυτή την ξεχωριστή μέρα ζωγραφίζοντας και τραγουδώντας για την εθελοντική αιμοδοσία με το δικό τους ανέμελο τρόπο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μοναδική μέρα Προσφοράς και Αγάπης στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Tο προσωπικό της Αιμοδοσίας Έδεσσας

Με εκτίμηση,
Αιμοδοσία Γ.Ν. Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *