Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Κωνσταντίνος Ανδρονίκου: "Θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες στο δημοτικό συμβούλιο και εύχομαι έντιμη και χριστή θητεία"

Εν πρώτοις, θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες στο δημοτικό συμβούλιο και να τους ευχηθώ μία έντιμη και χριστή θητεία. 

Αυτές τις ημέρες, ακούσατε από πολλούς συνυποψήφιους μου ένα ευχαριστώ. Από την πλευρά μου, θα σας πω δύο ευχαριστώ. Το ένα είναι γιατί πολλοί με τιμήσατε και γιατί ακόμη περισσότεροι θέλατε να με τιμήσετε αλλά είτε είχατε συγγενείς αλλού είτε ήσασταν χιλιόμετρα μακριά μας· διότι δεν σταματήσατε από την Κυριακή νωρίς το πρωί να με παίρνετε τηλέφωνα, να ενδιαφέρεστε και να μου σφίγγετε το χέρι. Συνεχίζω να σας χαμογελάω, να θέλω να βγούμε για καφέ, να συζητήσουμε και να δουλέψουμε μαζί, για ν' αλλάξουμε τον τόπο μας.

Εξυπακούεται ότι σας ζητώ να μας στηρίξετε κι αυτή την Κυριακή. Γιατί είμαστε ικανοί, έχουμε ιδέες να υλοποιήσουμε, έναν επικεφαλής εργατικό και φυσικά γιατί είμαστε νέοι! Έτσι την Δευτέρα, θα σας πω και το δεύτερο, το μεγάλο ευχαριστώ, που θα ναι από εμάς για εσάς!

Με ειλικρινή εκτίμηση
Κωνσταντίνος

2 comments:

  1. Κωστάκη λιγότερη έπαρση παρακαλώ, δεν έγινες ακόμη πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που την είδες τη επαρση βρε τσομπανο. Να ταν η ζήλια ψωρα.... Αλλά που να φτάσεις εσύ το επίπεδο αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *