Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Σκύδρα: Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος Μάγδα Παπαδοπούλου

Με δήλωσή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας η δημοτική σύμβουλος Μάγδα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τη Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών" με την οποία αναδείχθηκε δημοτική σύμβουλος Σκύδρας στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
Θυμίζουμε ότι η Μάγδα Παπαδοπούλου εκλέχθηκε εκ νέου δημοτική σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου με το συνδυασμό "Νέα Πνοή" με επικεφαλής τον Κώστα Καρασαρλίδη. 


Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

2. ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή καθιστώ σαφές ότι πολιτικοί λόγοι με οδηγούν να δηλώσω-καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την οποία αναδείχθηκα σ’ αυτή δημοτική σύμβουλος Σκύδρας στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου 2014. Σήμερα ενώπιον του σώματος δηλώνω ότι αποχωρώ από το συνδυασμό της συμπολίτευσης και κάνω σαφές ότι από τη θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής συμβούλου θα συνεχίζω να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς, να στηρίζω ιδέες και δράσεις, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και των δημοτών, το οφείλω σ’ολους ανεξαιρέτως στους συνδημότες μου. Σ’ αυτούς λογοδοτώ για να μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια. Επισημαίνω ότι δίνω τη διαβεβαίωσή μου ότι θα συνεχίζω να υπερψηφίζω οποιοδήποτε θέμα βαίνει προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Τέλος, ζητώ να απαλλαγώ από όλες τις επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη, όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου.

Με τιμή,

Η δηλούσα
Μαγδαληνή Παπαδοπούλου
Δικηγόρος
Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας



απο το karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *