Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

ΔΕΥΑ Αλμωπίας - Καθαρισμός και χλωρίωση του δικτύου ύδρευσης των Προμάχων

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους πολίτες ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Προμάχων ότι η υπηρεσία μας προχώρησε σήμερα στον καθαρισμό και την χλωρίωση της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και στο πρόγραμμα μας συνεχίζουμε τις εργασίες καθαρισμού και στην χλωρίωση δεξαμενών και δικτύων σε όλους τους οικισμούς.

Σας εφιστούμε την προσοχή για την χρήση πόσιμου νερού μετά τις 19:00 λόγο των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε για την ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού ώστε να πραγματοποιηθεί η πλήρωση της δεξαμενής, για την επάρκεια πόσιμου νερού σε όλες τις παροχές ύδρευσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.


Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *