Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Στα κυανόλευκα και ο Πασχάλης Βουτσιάς

Μια ακόμα εντυπωσιακή και «ηχηρή» μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής προχώρησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έκανε ακόμα μια υπέρβαση και έντυσε στα κυανόλευκα τον Πασχάλη Βουτσιά, ο οποίος ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με την ομάδα του Τίμου Καβακά. 

Ο 29χρονος μέσος , που καλύπτει αρκετές θέσεις στα άκρα, απασχόλησε πολλές ομάδες και από Φούτμπολ Λιγκ , αλλά με «δυνατή» πρόταση,και αποφασιστικότητα, η Αναγέννηση τον έκανε δικό της, βάζοντας ακόμα ένα κερασάκι στην «τούρτα» της . Ο Βουτσιάς, έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα έπαιξε στο Λαγκαδά,Απόλλωνα Λάρισας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Άρη, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βατανιακό .

Γεννήθηκε στις 23-3-1990 έχει ύψος 1:81 είναι μέσος και μετρά πάνω από 150 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη είναι η 7η μεταγραφή της φιλόδοξης Αναγέννησης που συνεχίζει μεταγραφικά , μια που αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες πρώτης γραμμής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *