Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Πως θα χτυπήσει Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη ο "Αντίνοος"

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν αργά το απόγευμα σήμερα από τις δυτικότερες περιοχές της Κεντρική Μακεδονίας και αύριο θα γενικευθούν και θα ενισχυθούν.


Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στην Κεντρική Μακεδονία.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο / meteo.gr, η κακοκαιρία “Αντίνοος” θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν αργά το απόγευμα της Δευτέρας από τις δυτικότερες περιοχές και την Τρίτη θα γενικευθούν και θα ενισχυθούν.

Επιπλέον, το απόγευμα της Τρίτης στον Θερμαϊκό αναμένονται ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι 6 έως 7 μποφόρ.

Στον χάρτη που ακολουθεί και παρουσιάζει την κατανομή του ολικού υετού (βροχή/χαλάζι) το πρωί της Τρίτης, φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα ισχυρών φαινομένων για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.







Πηγή: voria.gr




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *