Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Τι παίζει στις αίθουσες; Οι ταινίες της εβδομάδας

Spider-Man: Far From Home | Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του

Με την action μυθοπλασία Spider-Man: Far From Home του Jon Watts, ανοίγεται το 2ο κεφάλαιο του Spider-Man: Homecoming (2017) στο οποίο ο Tom Holland επιστρέφει ως ο ‘Spider-Man’/ ‘Peter Parker’ και είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες με φόντο αυτήν την φορά την Ευρώπη.

Στο εν λόγω sequel, o παραπάνω χαρακτήρας της Marvel αποφασίζει να πάει μία σχολική εκδρομή στην Γηραιά Ήπειρο μαζί με τους φίλους του από την Νέα Υόρκη, αφήνοντας έτσι για λίγο πίσω του την στολή του και τα υπερηρωικά του καθήκοντα. Και αυτό διότι θέλει να νιώσει απλώς ως ένα παιδί της ηλικίας του.

Σύντομα όμως, ο ‘Άνθρωπος Αράχνη’ θα κληθεί να αναλάβει και πάλι δράση ενώ θα συναντηθεί με τον πράκτορα της S.H.I.E.L.D., ‘Nick Fury’ (Samuel L. Jackson). Αυτός θα του ζητήσει την βοήθειά του για να λύσουν μαζί το μυστήριο που καλύπτει διάφορες βίαιες επιθέσεις σε εκείνο το μέρος για τις οποίες φαίνεται να ευθύνονται πανίσχυρα πλάσματα.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Zendaya, Jacob Batalon, Jon Favreau, Marisa Tomei, Cobie Smulders, Angourie Rice, Martin Starr, JB Smoove, και ο Jake Gyllenhaal.


Venice Calling | Διακοπές στη Βενετία

Ο Ivan Calbérac σκηνοθετεί την κωμωδία Venice Calling, βασισμένη στο μυθιστόρημά του, “Venice is not in Italy” που δημοσιεύτηκε το 2015, και μας διηγείται μία απίθανη οικογενειακή περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Helie Thonnat.

Η πλοκή εστιάζει στον δεκαπεντάχρονο ‘Emile’ (Thonnat) που κατοικεί στο Montargis, σ’ ένα τροχόσπιτο μαζί με τον αδερφό του (Eugène Marcuse) και τους δύο αντισυμβατικούς γονείς τους (Benoît Poelvoorde, Valérie Bonneton) που όλο και κάτι θα κάνουν φέρνοντάς τον ήρωα σε αμηχανία. Όταν το κορίτσι που του αρέσει, η ‘Pauline Després’ (Luna Lou) τον καλεί στη Βενετία για διακοπές, ο νεαρός πετάει από την χαρά του. Εντούτοις, το ζήτημα είναι ότι οι γονείς του παίρνουν την πρωτοβουλία να τον συνοδεύσουν με την δικαιολογία ότι έτσι μπορούν να κάνουν όλοι τους μία αξέχαστη εκδρομή. Και κάπως έτσι αρχίζει ένα απίστευτο οδοιπορικό πάνω σε τέσσερις τροχούς χάρη στο οποίο ο πιτσιρικάς θα νιώσει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, και θα βιώσει πολλά ευτράπελα, ανατροπές και εμπειρίες που μένουν αξέχαστες!


Ibiza | Διακοπές στην Ίμπιζα

Η γαλλική καλοκαιρινή κωμωδία Ibiza του Arnaud Lemort μας προσκαλεί να παραθερίσουμε στην Ίμπιζα παρέα με τον Christian Clavier!

Το project αφορά τον ‘Philippe’ και την ‘Carole’(Mathilde Seigner), δύο διαζευγμένους που γνωρίστηκαν πρόσφατα αλλά ήδη νιώθουν μία δυνατή αμοιβαία έλξη. Ο ‘Philippe’ λοιπόν, είναι διατεθειμένος να έρθει πιο κοντά με τα δυο παιδιά της και σκοπεύει να το αποδείξει και στην πράξη. Έτσι, προχωράει σε μία συμφωνία με τον μεγαλύτερό της γιο, τον ‘Julien’ (Leopold Buchsbaum): εάν το αγόρι διαπρέψει στις εξετάσεις για το απολυτήριο, θα διαλέξει εκείνος τον προορισμό που θέλει για τις διακοπές τους. Κοινώς: Βίρα τις άγκυρες για Ίμπιζα! Παρόλαυτα, κανείς δεν έχει προετοιμάσει τον φιλήσυχο ‘Philippe’ για αυτό που θα ακολουθήσει! Πάντως, το βέβαιο είναι ότι θα ζήσει μία παραθέριση γεμάτη επεισοδιακές στιγμές και μπόλικα απρόβλεπτα στο νησί της ξέφρενης διασκέδασης και των πάρτι μέχρι πρωίας!


70 Binladens | 70 Big Ones

Στο θρίλερ δράσης 70 Binladens του Koldo Serra, σε σενάριο των Javier Echániz και Juan Antonio Gil Bengoa μία ληστεία σε τράπεζα λαμβάνει χώρα, με την Emma Suárez να μας συστήνεται εδώ ως η ‘Raquel’, μία απελπισμένη μητέρα που αναζητά εναγωνίως λύση για το πρόβλημα υγείας της μικρούλας της.

Πρέπει να βρει άμεσα 35,000 ευρώ. Οπότε αποφασίζει να αποκτήσει αυτά τα χρήματα πηγαίνοντας σε πολλές τράπεζες για να ζητήσει δάνειο, με μία μόνο να δέχεται να την εξυπηρετήσει. Αλλά εν μέσω της όλης διαδικασίας δύο ληστές εισβάλλουν εκεί και διακόπτεται η συναλλαγή. Η ‘Raquel’ βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Έχει ανάγκη πάση θυσία αυτά τα λεφτά και είναι αποφασισμένη να τα εξασφαλίσει παρά το όποιο κόστος. Σε αυτήν την κρίσιμη περίσταση, χρειάζεται να ενεργήσει όσο πιο προσεκτικά και έξυπνα γίνεται, ώστε να καταφέρει να κάνει αυτό που χρειάζεται, με όποια υπέρβαση και αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Nathalie Poza, Hugo Silva, Daniel Pérez Prada, Bárbara Goenaga, και ο Fernando Albizu.


Gloria Bell | Γκλόρια

Το αισθηματικό δράμα Gloria του Sebastián Lelio μας διηγείται σε σενάριο του ίδιου και της Alice Johnson Boher, μία ιστορία με την Julianne Moore να πρωτοστατεί στην ταινία.

Η διάσημη σταρ εν προκειμένω, υποδύεται την ‘Gloria’, μία χειραφετημένη γυναίκα που έχει μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Έχοντας αφήσει πίσω της ένα διαζύγιο πλέον μοιράζει τον χρόνο της στο γραφείο και τις εξόδους της σε club όπου εκτονώνει την ένταση της καθημερινότητάς της στον χορό. Ένα από αυτά τα βράδια ο δρόμος της θα διασταυρωθεί με αυτόν του ‘Arnold’ (John Turturro) γευόμενη ξαφνικά και πάλι τον έρωτα. Η ‘Gloria’ θα προσπαθήσει να βρει ξανά τις ισορροπίες ανάμεσα στην φροντίδα του εαυτού της και εκείνη της οικογένειας της.

Συμμετέχουν επίσης οι: Michael Cera, Caren Pistorius, Brad Garrett, Jeanne Tripplehorn, Rita Wilson, Sean Astin, και η Holland Taylor. Πάρτε κάτι δροσερό να πιείτε και κατευθυνθείτε στο κοντινότερο θερινό! Καλή θέαση σε όλους!
 
 
 
απο τους unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *