Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας

Μετά τις πρόσφατες εκλογές όπου συμμετείχε το μεγαλύτερο ποσοστό εργαζομένων στους Δήμους & τους φορείς τους προέκυψε νέο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πέλλας και μέλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η συγκρότηση σε σώμα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνης Καρτσαμάρης, Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Κυριακού, Γραμματέας : Μαρία Παλάνη, Ταμίας : Ιγνάτης Καραπαναγιώτης, Μέλη: Γκόγκου Βασιλική, Κυριάκος Δημητριάδης, Αναστάσιος Καραγκιόζης, Πέτρος Μίγγας, Πέτρος Τσακίρης, Μαρία Συλλέκτη, Ευάγγελος Τσιρόγκας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πέλλας στηρίζει το δημόσιο, ανοικτό, κοινωφελή χαρακτήρα όλων των δημοτικών δομών και υπηρεσιών με διαρκή στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών. Οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κοινωνίας και των αναγκών της.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *