Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Αγαπητοί κ. Γιώργο & Δημήτρη Μποζίνογλου,

Για την εξόχως ευγενική προσφορά σας, να ενισχύσετε με την σημαντική δωρεά σας(με πληθώρα αναγκαίων υλικών καθαριότητας), το Κ. Υ. Αριδαίας και με αυτό τον τρόπο να στηρίξετε και να αναγνωρίσετε το έργο του, παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους της Διεύθυνσης και των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας, τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η σημαντική δωρεά της εταιρίας διανομών τροφίμων και ποτών, ΄΄ΜΠΟΖΙΝΟΓΛΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ΄΄ των αδελφών Γιώργου και Δημήτρη Μποζίνογλου, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας από το 1959, σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Σας διαβεβαιώνουμε, ότι η δωρεά σας, προς το Κ.Υ. Αριδαίας, θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πρωτοβουλία σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.


Με Τιμή

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *