Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Αλμωπίας

Το ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δήμου Αλμωπίας (παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ) προχωρεί ένα βήμα μπροστά δημιουργώντας τη δική του Ιστοσελίδα ως γέφυρα επικοινωνίας με τους γονείς, τους ηλικιωμένους και γενικότερα τους δημότες της Αλμωπίας. 
 
Σκοπός της Ιστοσελίδας είναι η καλύτερη και ταχύτερη επαφή και επικοινωνία χωρίς χρονικούς περιορισμούς με τους πολίτες γενικότερα, ενημερώνοντάς τους για τις δράσεις και τα νέα των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου Αλμωπίας. Ένας δεύτερος λόγος ύπαρξης της Ιστοσελίδας είναι ότι μπορούμε να έχουμε αναρτημένες ανακοινώσεις σε ότι αφορά στις εκδηλώσεις μας γρήγορα και εύκολα καθώς και στην προβολή του ΚΕ.Κ.Π.-Α. πέρα από τα γεωγραφικά όρια της περιοχής μας. Ενισχύστε την ομάδα φίλων με ένα 👍 στα παρακάτω link:

https://kekpaalmopias.gr/kekpa/

https://www.facebook.com/kekpaalmopias/


Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Π.-Α Δήμου Αλμωπίας 

Χατζηγιαννιδης Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *