Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο Μιχάλη Μπογδάνη

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και της έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους πολίτες της Πέλλας, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου παρείχαν, αναδεικνύοντας με στην Τρίτη θέση, στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής Πέλλας.

«Στρατεύτηκα» την τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων, σε μια κοινή προσπάθεια.

Στις 15 ημέρες που είχα στην διάθεσή μου, προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία μ΄ όσους περισσότερους και να τους ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου.

Έδωσα έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, με τα λίγα μέσα που είχα στη διάθεσή μου και έχοντας στο πλευρό μου είχα εξαιρετικούς φίλους και την οικογένειά μου.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειάς, είναι εξαιρετικό.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, δηλώνοντας ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Φιλικά

Μιχάλης Μπογδάνης.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *