Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Νέα της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας

Ο 2ος αγώνας κυπέλλου ανάπτυξης αγωνιστικής αναρρίχησης έγινε στην Κομοτηνή και με αυτόν τελείωσαν οι αγώνες στην Ελλάδα.


Τα αποτελέσματα της ομάδας στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η Πεταλίδου Μυρτώ

ΝΕΟΙ Α΄

1ος Κυριμλίδης Νικόλαος

ΝΕΕΣ Α΄

1η Λιούνη Αθανασία

3η Χασάπη Αθηνά

ΝΕΕΣ Β΄

5η Μιχαηλίδου Γιοβάνα

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

1η Κεντερτζίδου Φανή

1η Παπαδημητρίου Μαρκέλλα

5η Κώτσου Βασιλική

6η Συροπούλου Όλγα

8η Συροπούλου Ελένη

Οι αγώνες συνεχίζονται με τις διεθνείς υποχρεώσεις. Η Λιούνη Αθανασία θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αναρρίχησης που θα γίνει στην Ιταλία. Οι αθλήτριες Κεντερτζίδου Φανή, Παπαδημητρίου Μαρκέλλα και Κώτσου Βασιλική θα πάρουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 14 ετών που θα γίνει στα Σκόπια.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για την καινούργια περίοδο θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου στον χώρο της αναρριχητικής πίστας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *