Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Στα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Γιάννης Σηφάκης: Στα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την καθοριστική συμβολή μου – Ούτε με κάλεσαν με μόνο στόχο να κάνουν παλαιοκομματική φιέστα για μία. 

Μεγάλη η ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου που απεδείχθη, σε πολλά επίπεδα, κατώτερη των προσδοκιών. 

Ο αξονικός τομογράφος των Γιαννιτσών που εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα ΙΝΤΕRREG ήρθε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών στις 09/07/19 μετά από τις προσπάθειες του τότε Αναπλ. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γ. Κύρκου, της Διοικήτριας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κατερίνας Παπαδοπούλου και δικές μου σε διάφορα επίπεδα της Διοίκησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το θέμα παρακολούθησε από πολύ κοντά και ο σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 

Αντιμετωπίστηκε από τον Παύλο Πολάκη, τον Γ. Κύρκο και από μένα αποφασιστικά η προσπάθεια που έγινε από πολιτικούς κύκλους να χαθεί η μία από τις δύο χρηματοδοτήσεις και έτσι εξασφαλίστηκαν αξονικοί τομογράφοι και στα δύο Νοσοκομεία. Στην Έδεσσα για πρώτη φορά στην ιστορία του και στα Γιαννιτσά με το πρόγραμμα INTERREG. 

Αντιμετωπίστηκαν σειρά γραφειοκρατικών και άλλων προβλημάτων για να καταστεί δυνατόν να ολοκληρωθεί η προμήθεια μέσω του INTERREG ( μαζί με τα συστήματα οξυγόνου για τα δύο Νοσοκομεία) με συνεχείς προσπάθειες μου μαζί με την Υπηρεσιακή Διευθύντρια του Νοσοκομείου. 

Ακόμη εξασφαλίστηκε με παρέμβαση μου στον Αναπλ. Υπουργό η προμήθεια στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών νέου κλιβάνου και σημαντικού ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού αξίας περί τις 500.000,00 €. 

Αισθάνομαι δικαιωμένος για την εξέλιξη του αξονικού τομογράφου ( παρά τις εμπαθείς επιθέσεις που δέχθηκα από διάφορες πλευρές «εχθρικές» και «φίλιες» ακόμη και σήμερα την ημέρα των εγκαινίων του…). 

Ο μετασχηματισμός του Κόμματος μας δεν πρόκειται να γίνει ούτε με τις εκκλήσεις για κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου, ούτε με παλαιοκομματικές φιέστες του τύπου άλλος τελειώνει την δουλειά και άλλος κόβει κορδέλες..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *