Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Έναρξη προπονήσεων για ανδρικό - παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Έναρξη των προπονήσεων για το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών


Από την Δευτέρα 19/08/2019 ξεκίνησε την προετοιμασία του, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το ανδρικό τμήματα μπάσκετ του «ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρου» Γιαννιτσών.

Ο «Μέγας» για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019- 2020 θα πάρει μέρος με το ανδρικό του τμήμα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μακεδονίας. Η ομάδα έχει προχωρήσει σε πλήρη ανανέωση και θα αγωνιστεί με νεαρούς αθλητές (15 έως 22 ετών), που αναδείχθηκαν μέσα από την Ακαδημία της.

Σε κοινή δήλωση τους οι έφοροι του τμήματος κ.κ. Α. Παπαδόπούλος και Π. Παρτσαλάκης ανέφεραν τα εξής:

«Για ακόμα μία χρόνια το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας μένει πιστό στο πλάνο που έχει βάλει εδώ και τρία χρόνια.

Σκοπός της ομάδας μας είναι να αγωνίζονται αθλητές που είναι πρώτον από την πόλη μας γιατί σε αυτήν ζούμε και σε αυτήν αναφερόμαστε πάντα με ότι κάνουμε και δεύτερον να δημιουργήσουμε ένα σύνολό που θα αποτελείται από αθλητές που έχουν την αγωνιστική εμπειρία αλλά και από νεαρούς αθλητές που θα είναι το μέλλον της ομάδας και την πόλης μας όπως προαναφέραμε.

Την φετινή χρονιά έχουμε την χαρά να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας μας ο πολύ έμπειρος προπονητής κ. Γιάννης Κασιμίδης που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια τα μέγιστα στο άθλημα, αφού υπάρχουν πολλοί αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του και σήμερα αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές μας να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες προσωπικές αλλά και με την ομάδα μας.»Έναρξη των προπονήσεων για το Παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών
Από την Δευτέρα 19/08/2019 ξεκίνησε την προετοιμασία του, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το παιδικό τμήματα μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρου» Γιαννιτσών.

Με μεγάλη διάθεση και όρεξη για «δουλειά» ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους οι νεαροί αθλητές του «Μέγα» προσπαθώντας να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που τους περιμένει, για το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ. Μακεδονίας.

Ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Δημήτρης Κυριαζής ανέφερε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με τους καλύτερους «οιωνούς». 

Σκοπός της ομάδας μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για να παίξουμε ένα όσο το δυνατόν πιο όμορφο και δημιουργικό μπάσκετ μπορούμε. 

Ο στόχος μας σε όλο το τεχνικό team του «Μέγα» και σε όλα τα επίπεδα υποδομής, είναι τα παιδιά να μάθουν να δημιουργούν μέσα στο παιχνίδι. Να δημιουργούν για τους συμπαίκτες τους, για την ομάδα, για τους εαυτούς τους. Έτσι θα πιστέψουν στις δυνάμεις τους και θα γίνουν όχι μόνο καλύτεροι αθλητές αλλά και καλύτεροι άνθρωποι.

Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες μου να έχουμε μια χρονιά με υγεία και με πολλές επιτυχίες για με την ομάδα μας.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *