Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» από Σκοπιανούς - Μέχρι τη Λάρισα τα σύνορα της Ελλάδας

Σκοπιανοί σύλλογοι και οργανώσεις σε όλον τον κόσμο καταπατούν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ και προκαλούν τους Έλληνες.


Αλυτρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο, κλοπή της ιστορίας, σκύλευση του ονόματος της Μακεδονίας. Αυτό είναι το σκηνικό που στήνουν οι προκλητικοί Σκοπιανοί σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με στόχο να πείσουν πως αυτοί και μόνο είναι Μακεδόνες.

Στο Τορόντο του Καναδά, εκατοντάδες Σκοπιανοί της διασποράς έστησαν χορό κρατώντας σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας μπροστά από αλυτρωτικό χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας», όπου η Ελλάδα ξεκινάει από την Λάρισα.

Αντίστοιχες εικόνες είχαμε και στην Αυστραλία. 




























απο το Newsbomb.gr

1 comments:

  1. Γραφικοι εθνικιστες της αλλης πλευράς είναι, όπως και πολλοί απο εσάς. Πότε θα διοργανώσετε κανένα συλληπητήριο; Τόσο πατριώτες ειστε; Ποσο γρήγορα ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *