Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς: "Άχρηστοι άνθρωποι ήρθαν και αναστάτωσαν τον κόσμο"

Απάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασιάς "Αριστοτέλης" για το περιστατικό με την ύψωση της κόκκινης σημαίας με τον Ήλιο της Βεργίνας στο πανηγύρι!


Ο πολιτιστικό σύλλογος, τα μέλη του και το ΔΣ θέλει να ανακοινώσει σε όλο τον κόσμο ότι γι αυτό που έγινε δεν ευθύνεται ούτε ο σύλλογος ούτε το ΔΣ. Έγινε μία ανοησία από κάποιους άχρηστους ανθρώπους οι οποίοι ήρθανε στο χώρο μας να αναστατώσουν τον κόσμο και να διαδηλώσουν για τα Σκοπιά και την Μακεδονία με τη σημαία τους. Τραβήξανε το βιντεάκι των 10 δευτερολέπτων και μετά φύγανε για να πάνε στη χώρα τους.

Απ όλο αυτό όμως οι άνθρωποι αυτοί έχουν βγάλει αρκετά λεφτά με μία κίνηση που κάνανε οι ίδιοι. Ο σύλλογος μας ΔΕΝ ευθύνεται για τίποτα από όλα αυτά γιατί πρώτον δεν το αντιλήφθηκε κανένας μας δεύτερον όταν το αντιληφθήκαμε οι άνθρωποι είχανε ήδη φύγει και πηγαίναν προς τα αυτοκίνητα τους και τρίτον όλο αυτό που έγινε αποσκοπούσε κάποιο σκοπό για τον οποίο ο σύλλογος δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη.

Τώρα για το ότι ο καθένας μπαίνει και μας δυσφημίζει και ασχολείται με όλα αυτό και έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση σε όλο το νομό όσο και στην περιφέρεια εμείς δεν μπορούμε να Κάνουμε κάτι.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και σε όλους όσους μας στήριξαν.

Υ.Γ τα Κερασιώτικα θα γίνονται για τα επόμενα 77 χρόνια Για να κλείσουμε τα 100 χρόνια .Το παραδοσιακό μουσικό χορευτικό φεστιβάλ μας έχει μια μεγάλη ιστορία εδώ και 23 χρόνια την οποία δεν μπορεί να την αφισβητήσει και να την αλλάξει κάνεις!!


Με εκτίμηση

το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *