Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έναρξη ακαδημιών ΦΟΑ Μπάσκετ

Η συστηματική και μεθοδική δουλειά των τριών τελευταίων ετών στα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε για άλλη μια χρονιά, με υπευθυνότητα και εμπειρία, καλλιεργώντας το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι», θα αναδείξουμε τα ταλέντα της Αλμωπίας στο άθλημα του μπάσκετ.

Η έναρξη των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Φ.Ο. Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, από τις 15:00 εώς τις 18:00.

Σας προσκαλούμε να μάθετε τα μυστικά του μπάσκετ και να διασκεδάσετε στην οικογένεια των Πρωταθλητών!

Υπεύθυνοι Τμήματος: Νοχουτίδου Ελένη, Μουρατίδης Γιώργος.

Τηλ Πληροφοριών: 6973838509 Πρόικου Ελευθερία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *