Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τριπλό "μπαμ" για τον Μακεδονικό Έδεσσας

Μόλις 24 ώρες πριν το πρώτο επίσημο ματς ο Μακεδονικός Έδεσσας κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" τριών ιδιαίτερα γνωστών ποδοσφαιριστών για την πόλη της Έδεσσας. 

Ο λόγος για τους Παλημάνη Ιωάννη ,Σαββαΐδη Δημήτριο και Δεληκώστα Κωνσταντίνο. Πρόκειται για τρεις επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές με πλούσιες παραστάσεις στα γήπεδα. Αμφότεροι προέρχονται από μια γεμάτη χρονιά με την Ελπίδα Έδεσσας την οποία και βοήθησαν τα μέγιστα ν' ανέβει κατηγορία. Η διοίκηση της ομάδας κινούμενη αθόρυβα όλο αυτό το χρονικό διάστημα πέτυχε να πείσει τους παίχτες να αγωνιστούν στην ομάδα, στα πλαίσια του ξεκάθαρου στόχου της ανόδου που έχει τεθεί για φέτος και για μια καλή πορεία στο κύπελλο.

Γιάννη, Δημήτρη, Κώστα καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Μακεδονικού.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *