Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Έδεσσας στην Ηρακλείτσα Καβάλας

Πριν εκπνεύσει ο Αύγουστος διοργανώθηκε ημερήσια εκδρομή στην Ηρακλείτσα Καβάλας για τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας, όπου είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στην βραβευμένη παραλία με γαλάζια σημαία και να περιηγηθούν σε κοντινή απόσταση. 

Ο όμορφος κολπίσκος που σχηματίζεται με φυσικό τρόπο, δίνει γραφικότητα στο τοπίο που σε συνδυασμό με την καθαρή θάλασσα θυμίζει νησάκι. Το κοσμικό τοπίο χαρίζει εικόνες ανάπαυλας και οπτικής ευχαρίστησης λίγο πριν την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου. 

Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν χαλαροί το απογευματινό τους παγωτό στον παραλιακό πεζόδρομο της Ασπροβάλτας. Ο Πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ κ. Δημήτρης Γιώγας έδωσε για πολλοστή φορά τις ευχές του για επιτυχημένες αποδράσεις που χαρακτηρίζονται από συντροφικότητα και δημιουργούν ψυχική ευεξία.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *