Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Εκτός ελέγχου η φωτιά στα σύνορα του κοινοτικού δάσους των Προμάχων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 27/10/2019, στα σύνορα του κοινοτικού δάσους των Προμάχων. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημία σε χίλια στρέμματα περίπου αλλά ακόμη δε μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας ενημερώθηκε χθες κατά τις βραδινές ώρες και σήμερα 28/10/2019, με το πρώτο φως του ήλιου έστειλε στο βουνό φορτωτή, προκειμένου να διανοίξει δρόμο για την διευκόλυνση της διέλευσης των πυροσβεστικών οχημάτων.

Εκτός από την κινητοποίηση των πυροσβεστικών οχημάτων, σήμερα από 3:10 γίνονταν ρίψεις νερού από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τα οποία αποχώρησαν στις 6 η ώρα περίπου.

Η πυρκαγιά ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσει την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Η επιχείρηση συνεχίζετε και κατά την διάρκεια της νύχτας.


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *