Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Στην αρχή είπαν οτι είναι fake news, μετά θυμήθηκαν την “τήρηση του (μεταξικού) νόμου” . Η αλήθεια όμως είναι πως: Ο Joker ξεγύμνωσε (και) τους δημοσιογράφους


Του Δημήτρη Κανελόπουλου

Τα (φαιδρά, αλλά κι επικίνδυνα) περιστατικά του Σαββατοκύριακου με την αστυνομία στις αίθουσες για το Joker βραχυκύκλωσαν τους δημοσιογράφους.

Ειδικά τους δεξιο-φιλελέ που δεν ήξεραν πως να χειριστούν αυτά τα απίστευτα, εν έτει 2019, γεγονότα. Στην αρχή μιλούσαν για fake news. Λογικό, πώς να το πιστέψεις;

Μετά άρχισαν να το υποβιβάζουν. Μετά «πιάστηκαν» από την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού ότι δεν έδωσε ποτέ τέτοια εντολή (όχι ότι δεν ίσχυαν τα γεγονότα). Ε, στο τέλος, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, το έριξαν στην παλαβή. Και μετά στο νόμο: αφού το λέει ο νόμος, πρέπει να τηρηθεί. Τελεία και παύλα. Αστυνομία στις αίθουσες λοιπόν.

Μετά ανακάλυψαν κι ένα χωρισμένο ζευγάρι που τσακώθηκε για το γιο τους στο Αελλώ. Αφήστε δε που έβγαλαν και ΣΥΡΙΖΑ τις δύο υπαλλήλους του ΥΠΠΟ.

Να καταγγείλουν, να φρικάρουν, να αντιδράσουν, ούτε κατά διάνοιαν. Τι σόι φιλελεύθεροι είναι, θα πείτε; Μα δηλώνουν φιλελεύθεροι, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Δεξιοί είναι, καραδεξιοί. Γι αυτό και σήμερα συμπίπτουν π.χ. «Φιλελεύθερος» και «Ελεύθερη Ωρα».

Αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι, αριστεροί προφανώς, βιάστηκαν να μιλήσουν για ΕΚΑΜίτες στους κινηματογράφους. Επιπολαιότητα ή επίτηδες για να δημιουργήσουν εντυπώσεις; Μπορεί και τα δύο. Εδώ πάντως στο efsyn.gr δεν ανέβηκε το παραμικρό πριν καρατσεκαριστεί από 10 μεριές. Δύο συντάκτες μας έσπευσαν στο Αελλώ για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει...

Κι εδώ έρχεται το επόμενο στάδιο των Φιλελεύθερων. Μετά το τελευταίο του νόμου που λέμε παραπάνω, αρχίζουν την ειρωνεία για τα ΕΚΑΜ. «Κοιτάω να δω ποιοι έχουν χάψει το fake ότι μπούκαρε η ΕΚΑΜ μέσα σε αίθουσα κινηματογράφου και έβγαλε έξω τους ανήλικους. Είναι οι ίδιοι που πίστευαν στα νταούλια του Τσίπρα. Η Αριστερά των φαντασιώσεων» έγραψε ο Αρίστος Δοξιάδης. Αυτό βρήκε να πει ο άριστος, τίποτε άλλο δεν τον ενόχλησε...

Ο Joker τελικά αποδεικνύεται αληθινός θησαυρός. Τους ξεγύμνωσε όλους. Και μετά από τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου θα φτάσει και το 1 εκατομμύριο θεατές. Η απόλυτη ταπείνωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *