Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Μακεδονικός Έδεσσας 3-0 τον Απόλλωνα Ραχώνας

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Μακεδονικός Έδεσσας με σπουδαία εμφάνιση και σκορ 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα Ραχώνας.

Οι βυσσινί επέβαλαν εξ αρχής τον ρυθμό τους και με ένα εκρηκτικό 10λεπτο προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο. Στο 21' ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ με σουτ ύστερα από ομαδική ενέργεια και παράλληλη πάσα του Καλογιάννη. Αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με σουτ που απέκρουσε ο Μανωλάκης. Στο 29' ο νεαρός Πασιαλής διπλασίασε τα τέρματα του Μακεδονικού εκμεταλλευόμενος ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Παλημάνη και στο επόμενο λεπτό ο Παλημάνης έκανε το 3-0 αφού πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μέτριος σε θέαμα και οι παίκτες του Μακεδονικού κράτησαν με σχετικη ευκολία το σκορ. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Μακεδονικός θα αγωνιστεί στο Μαυροβούνι.

Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης): Μανωλάκης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Β. (46' Ασβεστόπουλος), Καλογιάννης (74' Μακρίδης), Πασιαλής, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Γάτσης (60' Κιουρτζίδης Ν.), Τεντζέρης (88' Μπουρδάνης), Σκούλης, Παλημάνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *