Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Δήμαρχος Σκύδρας: Έλαβε διαβεβαίωση ότι η Σκύδρα είναι εκτός σχεδιασμών για έλευση μεταναστών

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικακο είχε στην Αθήνα η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία...

αναφέρει πως: Ο ίδιος ο Υπουργός με ενημέρωσε ότι με τον Υφ. Άμυνας, Στεφανή Αλκιβιάδη, έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς και τα αντικειμενικά επιχειρήματα μας, για την ακαταλληλότητα του χώρου του πρώην στρατοπέδου Σκύδρας και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα μεταφερθούν και δεν θα εγκατασταθούν μετανάστες στη Σκύδρα.

Περαιτέρω με διαβεβαίωσε ότι καμία απόφαση δεν θα ληφθεί για το μεταναστευτικό, αν δεν υπάρχει σύμπνοια και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες.

 
Για ακόμη μια φορά παρουσίασα αναλυτικά, με έγγραφα και φωτογραφικο υλικό την ακαταλληλότητα του χώρου, τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής και τους ισχυρισμούς μας.
Τέλος, συζητήσαμε και για την έγκριση της κατασκευής ταρτάν και λοιπών αθλητικών βελτιώσεων στο ΔΑΚ Σκύδρας, την οποία θα έχουμε σύντομα, όπως και άλλα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Δήμου Σκύδρας.

Γόνιμος διάλογος με έναν υπουργό-πολιτικό προϊστάμενο μας, που ευτυχώς ξέρει και θέλει να ακούει και να δίνει λύσεις!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *