Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση Δήμου Σκύδρας για τα Άτομα με Αναπηρία

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12/2019) ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σκύδρας, τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία « η Αλληλεγγύη» Σκύδρας και τους Εκπαιδευτικούς των τμημάτων ένταξης των Δημοτικών Σχολείων Σκύδρας.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 κι ώρα 10:00΄ το πρωί υποδεχόμαστε, λοιπόν, τα παιδιά στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας για να στολίσουμε το δέντρο των ευχών και να διασκεδάσουμε με παιχνίδια, τραγούδια, και χορούς σε μια ζεστή κι ανθρώπινη εκδήλωση που στόχο έχει αναδείξει και ν΄αποδείξει ότι είμαστε διαφορετικοί… αλλά ίσοι!.

Προσκαλούμε όλες κι όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Για κάθε πληροφορία ή συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη(τηλ.:6980414242).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *